2016. március 12., szombat

Part 6

Sziasztok!:)
Hoztam egy részt, nem túl hosszú, kifejezetten rövid, de elég tartalomdús.

Dal a részhez: https://www.youtube.com/watch?v=p5Jw-T4dVss
Mindenképp indítsátok el. :)
Jó olvasást! xxx

A részek hetente fognak érkezni, innentől.

---------------------------------------------------------------------




Ma szomorú nap volt.

Ürességet éreztem.

Elveszve éreztem magam...

Tudod, hogy miért?

Találtál valakit, akit szerethetsz, Hercegnő.
Találkoztál valakivel az iskoládból. Valakivel, akivel tudsz nevetni, és szeretni tudod. Valakivel, aki meg tud mosolyogtatni. Valakivel, aki különlegesnek éreztet. És ez nem én vagyok, persze. Nem tudom mit mondhatnék, őszintén. Szerelmes vagyok beléd, nagyon rég óta. Az én kis Emberemnek kéne lenned. Hogy tehetted? Hívj önzőnek, vagy mohónak, de te az enyém vagy. Csak az enyém. Nagyon szeretlek. Bármit megtennék érted. Ha élnék, meg is halnék érted. De az őrületbe kerget, hogy mást szeretsz. Szeretlek. És örökké szeretni foglak.

A szobádban voltál a barátoddal. Ölelkeztetek és csókolóztatok. Ott álltam, és csak néztem. Szomorú voltam, és mérges. Sokkal mérgesebb, mint amilyen valaha is voltam, az egész életem során. Nekem kéne ott lenni, Hercegnő. Bárcsak, engem szeretnél. A legrosszabb, hogy nem tudok csinálni semmit, csak nézni, ahogy az idődet vele töltöd.

Összetörted, ami a szívemből maradt. Olyan mintha nem tudnék lélegezni. Veled törődöm, nem vele. Ő nem úgy látja a sebhelyeket a karodon, ahogy én. Őt nem kísérti a gondolat, hogy bántod magad. Szerintem nem is tud róluk. Nem győzödik meg teljesen róla, hogy jól vagy. Ő nem érez úgy irántad, ahogy én. Nagyon szeretlek. Talán, túlságosan is. De, ez rendben van, Kedvesem. Az irántad érzett szerelmem sosem fog elmúlni.

Mindig törődni fogok veled. A te fajtád, csak összetöri a szíveket, és továbblép. De én örökre veled Leszek. Nekem kéne, a kezed tartanom. Nekem kéne, megnevettetnem téged.

(That should be me, holding your hand. That should be me, making you laugh. That should be me, this is so sad..) Justin Bieber – That Should Be Me.

6 megjegyzés:

  1. Szia!!Egyszerűen imádom!Szegény Justin:( Várom a kövit:)

    VálaszTörlés
  2. Sziia!^^

    Most két részt kellett bepótolnom, és wow. *-*
    Végre látta!😱
    Nagyon sajnálom Justint :(
    Remélem egyszer tudnak majd normálisan beszélgetni:c
    Siess a kövivel!^^
    Xx,Am.❤

    VálaszTörlés
  3. Sziia!
    Szegény Justin... :/
    Remélem sikerül neki valahogy beszélni a lánnyal akinek a nevét még mindig nem tudom :D
    Siess a kövivel.
    xoxo.

    VálaszTörlés